Produkter for ren hestradisk (39)

Røkt Sterk Paprika

Røkt Sterk Paprika

Fordeler: røkt paprika tilfører en dyp og rik smak til alle retter. Den kan brukes i stedet for søt paprika når du ønsker å legge til en krydret note til retten din, eller i stedet for cayennepepperflak eller chili. Røkt paprika produseres som andre paprika-pulvere fra paprika som blir røkt, tørket og malt til pulver. Denne prosessen gir farge og smak. Fargen kan variere fra en lys rød-oransje til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Muskatnøtt - Hel, Malt

Muskatnøtt - Hel, Malt

Fordeler: muskatnøtt har en varm krydret smak og er rik på næringsstoffer som vitaminer og mineraler: B1, B6 og magnesium. Muskatnøtt brukes mer som krydder til søtsaker, drikker og krydrede og orientalske retter enn som te. Pakke: Pulver – 250g, 500g og løsvekt;
Kreolsk Krydderblanding

Kreolsk Krydderblanding

Kreolsk Krydderblanding Ref: EPI009 Innhold: 100 g
Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Mexikanere mener at pepper hjelper sinnet med å bli klarere, de sier at ved å spise pepper kan du føle hodet ditt separat fra kroppen. Knust rød pepper (Chile) - har alle egenskapene og smaken av sterk chilipepper, men er mye mer praktisk å bruke på grunn av sin fine fraksjonalitet. Bruk til Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker. Smak Brennende skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 15 Energiverdi (kcal / 100g)… 240
Honeybush

Honeybush

Fordeler: Honeybush er en plante som tilhører familien Fabaceae og kommer fra sørafrikanske busker. Den har en veldig delikat og deilig søt smak. Teen har blitt brukt til å behandle mange forskjellige plager siden tidlig på 1800-tallet. De fleste av de potensielle helsefordelene er knyttet til dens antioksidanteffekt. Bruk: Den tørkede Honeybush-planten er mest populær for å lage te. Hell 2 teskjeer per kopp (250 ml) i kokende vann og la det trekke i 3-5 minutter avhengig av smakspreferanser. En varm kopp med denne teen kan bli en del av din kveldsrutine, eller du kan helle den i et glass fylt med is for å lage iste. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
Sitronella Krydder

Sitronella Krydder

Sitronella Krydder Ref: EPI022 Innhold: 100 g